Pelenka kaland foglyai

Egy GYED-en lévő "kispapa" agymenése...

Friss topikok

Linkblog

Zászlónkra hímezve: Előre a szobatiszta, pelenkamentes újszülöttekért !

2007.11.25. 13:39 - Return

Címkék: evolúció online kismama baba vállalkozás kaland pelus apuka pelenka gyed kispapa palackposta babapelenka www.babapelenka.extra.hu intellektuális

Gyorsan megköszönöm a kommenteket, köszönöm a bíztatást és hát természetesen mit is írhatnék? Csak így tovább, mindent bele, írjatok jót-rosszat csak azt ne írjátok, hogy használjak mosható pamut pelust!!!
(pssszt, nevet ne, mert még híre megy képességeimnek és nem akarok intellektuális segéd-bérpelusozó lenni.


Kicsit térjünk ki a címre!

Evolúciós fejlődésünk következő lépcsőfoka lehetne a címben szereplő idilli állapot elérése. Talán nem lövök túl  a célon, ha merem állítani, (és most végre férfi társaim bebizonyíthatjuk Ádámi (f)elsőbbségünk) hogy ha valami félreértés miatt nem a szülés lenne a fajfentartásunk egyetlen útja, hanem mondjuk az osztódás, amiben persze férfi társaim is dicső szerepet vállalnának, hát bizony ebben az esetben már rég elértük volna nemes fent megfogalmazott célunkat!
Erre persze mondhatják oldalbordáink, hogy persze, nézzük mit tettek a férfiak, példálózhatnak Néróval, Hitlerrel, de nem hagyom kibillenteni magam gondolatmenetem mélyen alapozott földrengés biztos stabilitásából, s csak szerényen megkérdezem: Ugyan anyatársaim, hogy nézett volna ki egy nő ilyen idétlen bajusszal??
Gyedes apák! Férfiak! Vegyük ki részünket fajunk evolúciós  fejlődésében, osztódjunk, vagy támogassuk párunk fejlődését!
...röviden ennyit tehetek minden önző szándék nélkül az emberiségért. Neeem, dehogy, az motiválna, hogy megúsznám az anyagcsere végterméktől terhes pelenkákkal kapcsolatos nem túl felemelő ténykedést? Ááááh, hova gondolsz, hova gondolnak...!

A hétvége megtette hatását. Gyerkőcöm, anya az isten jelentésű gőgicsélésével fizetésnélküli szabira küldött.(hétfő hajnalig) ...csak igaza volt Darwinnak, van fejlődés, van evolúció, van remény!

ebből persze következik a mottóm:
Szúrok egy linket, ha van kedvetek látogassátok, látogassák meg, a többi tennivalót a bennfentes jóakarók ismerik, akik nem, azt megkérem klikkeljen bátran minden linkekre, mivel az jó a papának, jó a babának, jó a hirdetőnek és a hirdetettnek amen :

                                -->www.pekoline.com



A bejegyzés trackback címe:

https://babapelenka.blog.hu/api/trackback/id/tr89241176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása