Pelenka kaland foglyai

Egy GYED-en lévő "kispapa" agymenése...

Friss topikok

Linkblog

Akkor ugorjunk fejest az férfi gyed örömeibe....is!

2007.11.18. 11:54 - Return

Címkék: online kismama baba vállalkozás kaland apuka pelenka gyed kispapa

Hát kérem szépen most nem jön bemutatkozás, nem jön ideológa, csak önös érdek.
Ez itt az önös érdek pótcselekvés képében-->www.babapelenka.extra.hu

Ezt leírva már látom, hogy politikusi pályát kellene "népesítenem", s nem a gyedes apukák nem túl népes táborát. (..na majd legközelebbi életemben, vagy egy tér-idő torzulás járulékos eredményét kihasználva hivatást és hitvallást módosítok)

Szóval úgy apai időszámítás szerint (kiscsaj születésétől datálódik) 0001.01.hó eljén piszkos anyagi érdekétől vezérelve (családi összkereset "épphogymegélünk" szint megtartása végett) feneségemmel egyeztetve önként vállalt identitás-csere járulékos következményeként én gyedre, párom vissza a  kollégái mellé került.
Az azért elég hamar kiderült, a kiscsaj türelme végtelen, kitartása példaértékű, nem úgy az enyém! Úgy gondoltam anno, mivel feneséges párommal közigazgatási területen dolgozunk (bár az kiderülhetett, hogy Ő magasabb beosztásban) a helyi specialitásokból fakadóan felvérteződtem némi képességgel a számomra nem túl ésszerű, tervszerű, de legalább kellően logikátlan és egoista megmozdulásokkal szemben. Ez volt az elmélet, ám a gyakorlat mást mutatott! Rohamokban jelentkező "énvagyokafőnök", és naná, hogy nem jelent semmit hogy tisztába raktál, ha ÉN úgy akarom a kezedet is lesza.om akció csak az apanevelés projekt bevezető szakasza volt!
A következő szakasz az már az alapképzés  részét képezte. Eredményes lehetett, mert  nappal  zombiként lézengő , ámde a  csöpögtetett gyermeki hízelgést  nyálcsorgató hajlongással megköszönő pédás apa lettem....látszólag, és itt egy szörnyű banya kacajt szúrnék be a szövegbe de erre nincs időm, máris etetnem kell a Főnököt!
Szóval elhatároztam, hogy felszabadítom magam az iga alól. Persze nem volt egyszerű, apró lépésekkel haladva jutottam el oda ahol most vagyok! (ja igen a monitor elé)

Néhány komolyabb mondat: ez a szülés utáni depresszió dolog létezhet, de leginkább a haszontalanság érzése táplálhatja, vagy valami hasonló dolog.
Azt vettem észre, hogy marhára idegesít minden és ennek a forrása, hogy akut "alkotási" kényszerem lett, ám mivel művészi hajlamaim nincsenek, csak részben magamnak bebeszélt anyagi problémáim, így alkotok pénzt!! Na nem holmi egyszerű törvénytelennel, hanem részben itthon végezhető gyedbe vágó dologgal.

Akkor most itt pont, majd folytatom ha a kiscsaj engedi! ;-)
szúrok egy linket, ha van kedvetek látogassátok, látogassák meg, a többi tennivalót a bennfentes jóakarók ismerik, akik nem, azt megkérem klikkeljen bátran minden linkekre, mivel az jó a papának, jó a babának, jó a hirdetőnek és a hirdetettnek...

                                -->www.babapelenka.extra.hu

Igazán nem fenyegetés képpen, de hamarosan folyt.köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://babapelenka.blog.hu/api/trackback/id/tr4232877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hlinyánszky Ágnes 2007.11.25. 12:38:15

Pető Attila ezt tényleg te hoztad létre?Gratulálok,tetszik mivel én is hasonló cipőben járok ismét.jó sok sza.os pelenkát:)) neked.Ági

pasztor · http://www.t-boy.atw.hu 2007.11.25. 17:04:18

Haliho!
Vegre valami hir feloled, bar te mar igen extebolyult lettel.
Elolvastam az irasod, latom beertel.
Gratula a gyerkochoz es a hasznos idotolteshez.
Ha hianyzunk, nezz ra a honlapra www.t-boy.atw.hu , es ha erre jartok gyertek be.
Udv mind a harmotoknak!
Marianna
süti beállítások módosítása